#amendosthlm

Hej bästa kollega i Stockholm. Här hittar du månadens konsultbrev. Trevlig läsning!

Vi på Amendo hoppas att du har haft en bra månad ute på ditt uppdrag. Vi närmar oss månadsslut och vill påminna om att du måste tidrapportera i Intelliplan. Tidrapporteringen behöver vara färdigställd senast klockan 18:00 varje fredag samt månadsskifte. Tveka inte att vända dig till din Talent Consultant Manager på Amendo om du har frågor!

Hej från Amendos CEO Erica Gjälby och team Stockholm

Hej bästa konsultkollega! Jag hoppas att du har haft en fin sommar och en fantastisk semester tillsammans med dina nära och kära ☀️

Nu är den vackra sensommaren här och hösten knackar försiktigt på dörren. Vi ser verkligen fram emot den nystart som sker så här års, gör du? Nya möjligheter kommer ofta till oss den här tiden och på Amendo ser vi fram emot en spännande höst tillsammans med alla er, våra fantastiska konsulter.

Hos oss på Amendo i Stockholm händer just nu en hel del. Tomas Wistedt är tillbaka från sin föräldraledighet under september månad, det ser vi mycket fram emot. Tyvärr måste vi även meddela att Lisa Eliasson som ha ansvarat för konsultverksamheten i Stockholm lämnar oss nu på fredag, 30/8, för nya utmaningar efter sex fina år på Amendo. Vi önskar henne varmt lycka till med steg i karriären!

I nästa konsultbrev hoppas vi få presentera nya kollegor för er. Tills dess är allt som vanligt med bästa konsultteamet bestående av Agnes Hanberger Palmquist, Julia Strömberg, Tomas Wistedt, Jeanette Olsen och Nenne Slättenhäll på plats och tillgängliga för er.

Som ni säkert redan vet så behöver vi alltid fler kandidater inom området bank, finans, försäkring och ekonomi. Så tipsa oss gärna, bra människor känner andra bra människor. Och en tipsbonus tackar man ju inte nej till 🌟

Nu kör vi vidare mot hösten 2024 i starkt tillsammanskap!

Bästa hälsningar från,
Erica Gjälby och teamet i Stockholm

Amendo Stockholm.

Månadens lästips

Stress på jobbet – så hanterar du känslan

I denna artikel förklarar vi vad stress verkligen är, hur den påverkar oss och vad du kan göra för att hantera stress på ett hälsosamt sätt. Vi utforskar även stressens påverkan på företagskulturen och ger konkreta tips för både medarbetare och ledare.

Läs mer

Egenskaperna som uppskattas mest på arbetsplatsen

Att vara omtyckt av sina medarbetare är viktigt för de flesta, men ibland kan det vara svårt att själv veta hur man uppfattas av andra. I denna artikel har vi sammanställt 11 egenskaper som är mest uppskattade på arbetsplatsen – av både kollegor och chefer.

Läs mer

Månadens extra

  • Du har väl inte missat att uppdatera din Linkedin-profil? Som konsult hos oss är det viktigt att du har en relevant och innehållsrik profil. Det gynnar inte bara dig själv och din karriär, det är även fördelaktigt för Amendo som din arbetsgivare – inte minst för din uppdragsgivare. Vi har tagit fram en kort guide på hur du enklast uppdaterar din profil. Klicka på knappen nedan för att ladda ner den. Lycka till!
  • Du glömmer väl inte bort att besöka Amendos konsultportal? Där kan du ta del av vår personalhandbok, läsa mer om din förmånsportal Benify samt hitta länkar och instruktioner för din tidrapportering och utläggsredovisning. På portalen kan du även ladda ner vår Linkedin-guide och läsa mer om vad som gäller för att ta SwedSec-licens via oss. Din guldgruva som konsult helt enkelt. Välkommen in!